På onsdagslunchen var det tävlingar hemma på Östersundstravet. Vi hade Bourne Dominion till start i ett lopp med 25 000 kr i förstapris och Chocolatier-sonen tog årets andra seger i åttonde starten.

När jag fick in Bourne Dominion i träning för ett drygt år sedan trodde jag att det skulle bli en riktig kanon, men tyvärr har jag inte lyckats hittills även om det var ett fall framåt idag. Han har haft stora problem med travet och jag har provat allt möjligt, men inte fått till honom som jag önskat. Nu har vi bytt kiropraktor på honom och jag tror att det kan vara en bidragande orsak till att han visade bättre takter idag. I loppet idag fick Bourne Dominion tidigt överta ledningen och gick sedan undan till seger på 1.15,1/2140a. Stort grattis till Girl Power HB & Firma PEW Travkonsult som var på på plats idag. Otroligt kul! Sköter gör Linda Fastesson.

Jag vill passa på att önska alla hästägare, personal, läsare och andra följare en riktigt God Jul! Nästa start för stallet blir på Solvalla på Annandagen den 26/12 när Hannibal Face ska försöka vinna Bronsdivisionens Final trots spår 12 bakom bilen.