Ifjol var det Dwayne Zet som avslutade med seger i sista starten för stallet under 2021 när han vann Sylvesterloppet den 31/12. I år i stallets sista start 2022 var det Hannibal Face som rundade till seger i Bronsdivisionens Final trots att han inledde från tolftespår under Solvallas Annandagstävlingar.

Tillsammans med Magnus Djuse hamnade man bland de sista i fältet och när Magnus vred på i tredjespår på slutvarvet skulle ”alla” ut framför. Det blev därmed långt fram och Magnus fick vrida ut Hannibal Face i fjärdespår, trots de vida spåren var Hannibal Face bara starkast över upploppet och vann på 1.14,2/2140a.

Stort grattis igen till ägarna Jonas Johansson, Mikael Wikstrand, Jacob de la Rose, Mikael Lindqvist, Joakim Nygård, Olle Eriksson Ek. Skötare är bästa Linda Fastesson som gör ett toppjobb med hästarna hela tiden. Och morfar Kalle som är världens bästa högra hand.

Vilken fantastisk resa vi fått göra med Hannibal Face sedan han kom till stallet i somras. Det här var sjätte segern i nionde starten och 626 500 kronor insprunget i vår regi. Tanken nu är att vi ska träna under vintern och ladda mot säsongen 2023.

V75 och STL är travets elitserie. Det är ständigt stenhård konkurrens, varje vecka. För en månad sedan vann vi en STL-final på Solvalla med Knutte Sting. Nu upprepade vi bedriften med Hannibal Face på Solvalla under Annandagen. Det här var stallets sjätte STL-seger i år och den andra finalsegern. Jag är så otroligt stolt över hela teamet och mina hästar.