Idag blev det en tur till Bergsåker för fyraårige Jackpot som tog årets och karriärens andra seger i andra starten. Från springspår gjorde Ulf Ohlsson allt rätt och prickade starten perfekt. Jackpot kom till ledningen och efter ett slutvarv i snömodden i trakterna kring 1.16 vann han på 1.17,9/2140 meter.

Det var riktig snöyra på Bergsåker och jag är otroligt nöjd med hans uppträdande. Det har blivit två ganska billiga lopp där han fått bestämma i ledningen, men det är en jäkla skalle på hästen och han bara går undan. Både Magnus som körde senast och Ulf som körde idag har varit jättenöjda med hästen så jag tror att det här är ett ämne som vi kan få roligt med framöver.

Stort grattis till ägaren och uppfödaren Bengt-Åke Nyberg!

Nu har stallet sex segrar och en andraplats på de sju senaste starterna. I och med dagens förstapris på 30 000 kronor för Jackpot har det blivit nästan en halv miljon kronor till stallet på de sju starterna.

Nu tar vi sats mot V75 på hemmaplan på lördag där vi har Bourne Dominion, Dwayne Zet och Mellby Galanga till start. Det är alltid tufft på lördagarna och vi är nöjda om hästarna gör bra insatser, men ska jag nämna någon som bästa segerchansen så är det Bourne Dominion.