På fredagen tog vi en tur till Orkla Arena i Norge. Och det är alltid lika trevligt att åka till den fina anläggningen utanför Trondheim. Vi hade med oss Dwayne Zet som är kvar i stallet efter ett ägarbyte i veckan och det blev en imponerande seger vilket verkligen känns jätteskönt!

Från spår mitt bakom bilen öppnade han snabbt och tog täten tillsammans med Thomas Mjöen. Första 500 gick efter 1.08,2 och Mjöen valde att svara ut storfavoriten Golden Dream M.E. i fortsatt hög fart. Första 1000 öppnades på 1.10,2 och trots det tuffa tempot bara joggade Dwayne Zet undan till seger på segertiden 1.11,9/1800 auto vilket är nytt banrekord på Orkla Arena.

20 000 norska kronor in på kontot för nya ägarna Mats Alander, Janne Forsberg, Morgan Svensson, Örjan Norrman och Conny Martinsson. Dwayne Zet passerade därmed 1,7 miljoner kronor intjänat och gick därmed ur Silverdivisionen. Det finns dock andra fina lopp för honom att starta i och vi ser fram emot en förhoppningsvis härlig sommar med kämpen Dwayne Zet.

Det här var stallets 12:e seger i 57:e starten för i år och vi åker nu närmast till Midnattstravet i Boden imorgon. Där startar Brasco Boko och No Limit Express. Vi krigar på och håller tummarna för ännu en härlig dag på travbanan.