Det var V64-tävlingar på hemmaplan på fredagskvällen och vi kunde räkna in en väldigt rolig och härlig seger. Och dessutom fick vi en imponerande andraplats!

Segern kom genom Bourne Dominion som efter en stark andraplats i bakvarv på Åmål i senaste starten nu har börjat fungera allt bättre även rätvarv. Idag kändes han bättre än någonsin i värmningen och i loppet fungerade han också bättre än vad han gjort förut. Ulf Ohlsson valde en resa på innerspår, men det löste sig perfekt i början på upploppet och ”Bourne” avslutade rejält till seger.

Segertiden blev nya rekordet 1.13,8/2140a och ett stort grattis till ägarna Girl Power HB & Firma PWE Travkonsult. Stallets nya skötare Charlotte Andersson gör ett kanonjobb, när det gäller Bourne Dominion har hon hjälpt till med erfarenheter från tidigare arbetsgivare vilket gör att han nu fungerar mycket bättre.

Vi måste även hylla Give Me Five N.O. som svarade för en lysande insats som tvåa för Mats Djuse. Det blev tredje- och fjärdespår i 700 meter innan han kom ner utvändigt om ledaren och trots 1.12,5 första varvet krigade han hela vägen in i mål som tvåa. En riktigt bra insats och vi hoppas att det kan bli seger nästa gång istället.

Jäkligt skönt att stallet är på gång. På de fyra senaste starterna har vi nu två segrar och två andraplatser och förhoppningsvis fortsätter det att flyta på under hösten.