No Limit Express och ”Mange” pressade sig ledningen direkt i Bronsdivisionsförsöket under Bergsåkers V75-tävlingar och sedan var det inget snack. Det blev 1.10 första 500, 1.13,3 första varvet, men No Limit Express bara lämnade konkurrenterna och stack undan till en mycket enkel seger på 1.13,3/2640a. Nu är ”No Limit” klar för STL/V75-finalerna på Solvalla den 14 oktober då 220 000 kronor väntar vinnaren.

Som vanligt snyggt kört av Magnus Djuse och ett stort grattis till ägarna Kontio Holding AB som givetvis var på plats. Och ett lika stort grattis till nya skötaren Charlotte Andersson som tog sin första skötarseger sedan hon började hos oss den 1 augusti.

Det här var en väldigt skön seger för mig och stallet. Vi har haft problem med dåligt hö under hela året, men nu tror vi att vi har hittat rätt med det nya höet. Hästarna känns piggare i jobben, ser gladare ut i hagen och verkar allmänt må mycket bättre. Tanken är därmed att komma igång och börja starta i större utsträckning de kommande veckorna.