På onsdagskvällen var det STL-tävlingar med V86 på Skellefteåtravet och vi var på plats. Kämpen No Limit Express svarade för en femstjärnig insats och tog hem segern på 1.12,4/1640 auto tillsammans med Ove A Lindqvist. En jäkligt skön seger för stallet och stort grattis till ägarna Kontio Holding AB som var på plats.

Från innerspår bakom bilen kunde No Limit inte riktigt vara med från början i en stentuff inledning, i första sväng blev det dessutom trångt med hästar som gick ner i banan och han tog några galoppsteg. Men han ställde sig snabbt och Lindqvist valde att gå ut först i andraspår på första långsidan och trots det tuffa tempot kopplade No Limit Express över upploppet och vann till slut enkelt. Förstapriset som vanligt i Klass I var 110 000 kronor och vi kan nu se fram emot STL-finaler på Åby den 12 augusti då 220 000 kronor väntar vinnaren.

Dwayne Zet var med i STL Gulddivisionen. Även han kördes av Ove A Lindqvist, men han satt sist och kunde inte ta något till slut. Det blir fel för honom att hamna sist i ett sånt här tufft Gulddivisionslopp och det är bara att ta nya tag.

Nästa start för stallet blir på Solänget på måndag, då gör Airborne comeback efter lång frånvaro. Han är förstås svårbedömd efter lång vila, men han har känts stark i uppträningen och det blir spännande att följa honom på måndag och framöver.