På onsdagskvällen besökte vi Solvalla med två hästar och vi kunde räkna in både en seger och en andraplats. En riktig toppenkväll för stallet! Det började med treårige Ice Pack som vann på ett imponerande sätt efter att ha travat sista varvet utvändigt om ledaren tillsammans med Magnus Djuse. Segertiden blev 1.16,7/2140 auto och det var med gott om krafter sparade.

Förstapriset var 100 000 kr och nu är Ice Pack inkvalad till Breeders Course-finalen på Solvalla på Elitloppssöndagen där en miljon kronor väntar vinnaren.

Stort grattis till ägarkonstellationen som nu får en väldigt spännande Elitloppshelg om en månad. Vi kommer att trimma på hemma nu och försöka ha Ice Pack riktigt laddad till finalen.

Det blev också en andraplats på Solvalla under kvällen där No Limit Express åter svarade för en riktigt bra insats. Senast i Norge spurtade han storstilat som trea efter stor galopp och nu satt han bland de sista i slutsvängen, men avslutningen över upploppet var mycket stark tillsammans med Magnus i sulkyn på nya rekordet 1.12,0/1640 auto. Andraplatsen var värd 30 000 kr. Jättekul för ägarna som köpte honom ifjol, den säsongen blev helt förstörd men han har inlett detta år strålande. Det här ser riktigt lovande ut för framtiden och nu får vi försöka skaffa ytterligare lite startpoäng innan det är dags att prova No Limit Express på lördagar igen. Gärna på 2140 eller 2640 som passar honom ännu bättre!

Jag vill också nämna en andraplats från Bergsåker igår där Brasco Boko gjorde första starten i min regi och första starten sedan 2020. Hans avslutning var mycket bra och med ett lopp i kroppen lär han gå framåt mycket till nästa start. Även för hans del ser framtiden mycket ljus ut.

Nu åker vi hem till Östersund och laddar för tävlingar på Orkla Arena imorgon där S.G.Charpentier ska starta. Därefter åker vi till Örebro på lördag där Jackpot jagar en ny V75-seger i ett STL Klass II-Försök. Allt såg bra ut i ett banjobb i måndags och jag måste förstås tro på en ny bra insats för hans del.