På onsdagskvällen åkte vi till Bergsåker med Cleveland Broline som återigen levererade och tog fjärde raka segern. Stort grattis till ägarna Florida Dreams!

Tillsammans med Olle Wäjersten i sulkyn blev det en snabb start från åttondespår bakom bilen och redan i första sväng satt man i ledningen. Första 500 passerades på 1.13,8 och sedan fick Wäjersten lugna ner tempot till 1.18,5 första varvet. Över upploppet stack Cleveland Broline undan till en enkel seger på 1.17,3/2140a och efter en andraplats i första starten för oss har det nu blivit fyra raka segrar.

Förstapriset var 30 000 kronor och fyraåringen har nu sprungit in 120 000 kr på fem starter i år. Det blir spännande att följa honom framöver! Det här var också stallets åttonde seger på 25 starter i år och nu är det också fler starter på gång närmaste veckan så vi får hoppas att det kan bli några nya segrar. På Dannero på fredag gör Ice Pack en ny start, därefter åker vi till Gävle på lördag där Jackpot och No Limit Express ska ut på tävlingsbanan. På tisdag är det sedan tävlingar på hemmaplan på Östersundstravet där Bourne Dominion jagar seger igen.