Från innerspår i voltstart försökte Mats Djuse hålla ledningen med Cleveland Broline på Östersundstravets lunchtrav på torsdagen, men han kunde inte svara ut den utvändiga hästen från början. Mats gick då ut i andraspår och provade för täten ut på första långsidan, men fick svar invändigt och Cleveland Broline fick vandra utvändigt om ledaren. Första varvet passerades på 1.18,5 och sedan blev det rejäl körning sista 700 meterna in mot mål, både mot ledaren och en attackerande häst i tredjespår. Cleveland Broline visade sig starkast och vann på 1.17,6/2140 voltstart och svarade åter för en mycket positiv insats.

Förstapriset var 25 000 kronor till ägarna Stall Florida Dreams och det här var också andra raka segern efter en andraplats i första starten hos oss. Det här var stallets femte seger i år i 17:e starten och det har rullat på fint nu på slutet; tre segrar på de fyra senaste starterna för stallet.

Magnificent Tooma gjorde årsdebut och slutade fyra i sitt lopp. Han hamnade långt bak och det gick sakta där framme i täten och det var svårt att ta något till slut. Nu har han fått ett lopp i kroppen och vi hoppas att det för honom framåt formmässigt till nästa start.

Nu har vi ingen mer häst anmäld till start för dagen och det lutar åt att nästa gång ni får se oss på tävlingsbanan är på Bergsåkers V75-dag den 13 april då vi har tänkt att anmäla några hästar till travets elitserie.