Under lördagen gjorde vi resan till Gävle med Jackpot och No Limit Express och det blev seger för den sistnämnde på nya rekordet 1.11,7/1609a.

Det blev rejäl körning från början i sprinterloppet och No Limit Express hamnade från femtespår bakom bilen i tredje utvändigt. Första 500 passerades på 1.08.5 och första varvet på 1.11,6. Oskar Florhed satt i sulkyn och valde att följa med i anfall på sista långsidan, när attacken sattes in 300 meter från mål avslutade No Limit Express visslande och avgjorde hur enkelt som helst i snygg stil över upploppet.

Förstapriset var 30 000 kronor och ett stort grattis till ägargänget och skötare Charlotte Andersson. Det här var ett fint genrep inför STL Bronsdivisionen på Umåker nästa lördag den 11 maj dit vi siktar på att anmäla om allt ser bra ut imorgon förmiddag.

Jackpot hade tyvärr inte sin bästa dag och inkom som sexa i mål, han var trög mest hela dagen och vi får kolla upp om det var något som störde honom. Nästa start för stallet blir nu på tisdag hemma i Östersund då Bourne Dominion ska ut på banan igen från spår fem bakom bilen i V64-avslutningen.

Oskar, No Limit Express och Kalle med på bilden.