Om Team Oscar

Oscar

Oscar Berglund

Halkade in på travet mycket tack vare familjen Djuse. Magnus och Mats, idag två av världens bästa kuskar och mina både då- och nuvarande läromästare ledde in mig i travets värld när de själva hade inlett sin resa mot stjärnorna. Idag lever jag min dröm genom att driva en professionell tränarrörelse med hjälp av fantastisk personal, hästar och hästägare. Jag njuter av varje dag i stallet och att få vinna travlopp och visa upp våra hästar i bästa skick är den stora drivkraften.

Charlotte Andersson

Charlotte har tidigare prisats med Stig H Stipendiet och Stig H:s Skötarstipendium och haft oerhörda framgångar som hästskötare. Hon har tidigare jobbat tolv år hos Robert Bergh med passhästar som Nahar, Hail Mary, Kadett C.D. med flera samt ett år hos Daniel Redén där hon var skötare till bland annat Delicious U.S. Sedan 1 augusti 2023 är hon en del av Team Oscar Berglund.

Kalle Alander

Kalle Alander

Morfar Kalle har varit med och byggt upp verksamheten sedan dag ett och är idag stallets nav och bidrar dagligen med en glad och positiv inställning till både två och fyrbenta i stallet. Har en mycket fin körhand och hästarna ser ut att trivas i händerna på Kalle. Har också en enormt härlig tävlingsinställning som smittar av sig på hästarna. Är idag välkänd på stallkackarna runt om i landet tack vare hans goda bemötande och positiva framtoning.

Tord Andersson

Tord Andersson

Versksamhetens enda catchdriver och allt-i-allo. Blandar mellan att lösa diverse problem som uppstår på gården med att "ställa i ordning vinnare". En riktig klippa!