Vår krigare Hannibal Face blev för pigg från början idag tillsammans med Örjan Kihlström och klippte i galopp in i första sväng. Han tappade massor med mark och Örjan var osäker på om han var diskad eller inte, men körde ikapp fältet. Trots den stora markförlusten rundade Hannibal till seger efter en häftig avslutning från att ha suttit bland de sista i kön in på upploppet.

Segertiden blev 1.13,6/2140a och förstapriset i det här Bronsdivisionsförsöket var 110 000 kronor.

Stort grattis till ägarna Jonas Johansson, Mikael Wikstrand, Jacob de la Rose, Mikael Lindqvist, Joakim Nygård, Olle Eriksson Ek. Skötare är Linda Fastesson.

Hannibal Face har enorm kapacitet och är nog den häst med högst potential som jag jobbat med, men han fick det inte riktigt att flyta med aktionen idag och vi lär oss hela tiden hur vi ska utveckla honom.

Det här var sista försöket i Meeting 8 och Bronsdivisionens Final körs på Solvalla redan den 26 december där 220 000 kronor väntar vinnaren.

Det här var stallets femte STL-seger i år; Hannibal Face har två, Knutte Sting två och Firefoot en. Vi har aldrig haft så här många segrar i Sveriges högsta division under ett och samma år. Jättekul!

Det här var karriärens 186:e tränarseger på 722 tränarstarter. Vi jobbar vidare och nästa framträdande för stallet blir hemma i Östersund på onsdag när Bourne Dominion startar.