Efter två tredjeplatser på Bergsåker igår genom Ice Pack och Dwayne Zet åkte vi ikväll till Rommetravet med tre hästar. Och det blev seger för Give Me Five N.O. som tog årets fjärde seger.

”Mange” Djuse satt i sulkyn och han placerade Give Me Five N.O. i rygg på ledaren som efter en bit blev tredje invändigt. Det såg länge mörkt ut där han satt som instängd på innerspår, men halvvarvet från mål kunde Magnus styra ut valacken som första häst i andraspår och när de fick fritt bet det ordentligt för dem genom slutsvängen. Avslutningen var riktigt vass och mitt på upploppet kopplade Give Me Five N.O. greppet och vann på 1.15,5/2640a.

Stort grattis till ägaren Jostein Engan, förstapriset var 40 000 kronor. Bild på Give Me Five N.O. och Kalle efter loppet nedan.

Airborne galopperade tyvärr i spetskörningen i sitt lopp för Magnus, men det är bara att ta nya tag. Mellby Galanga spurtade in som trea för Mats Djuse och svarade för en klart bra insats. Tredjeplatsen var värd 11 000 kronor och det här var andra starten efter ett tävlingsuppehåll så formen är i antågande.

Nästa start för stallet är på Bergsåker på onsdag då Jackpot startar på Bergsåker.

Vi vill även passa på att säga stort grattis till Ulf Ohlsson som ikväll tog karriärens 7000:e seger när han vann med I’ve Got Pepper på Umåker. Ulf som kör åt oss emellanåt hade kvällen till ära en buff från stall Oscar Berglund på sig. Trevligt!