Fyraårige Ice Pack vann ett Breeders Course-försök på Solvalla i april ifjol med 100 000 kr i förstapris och kvalade därmed in till Treåringseliten på Solvalla med en miljon kronor i förstapris under Elitloppshelgen. Där galopperade han dock bort sig. Det har varit mycket stolpe ut sedan dess, men på måndagen under Hagmyrens årspremiär blev det äntligen seger igen för Ice Pack.

Tillsammans med Mats Djuse tog man ledningen direkt och Mats valde att köra i jämnt tempo, 1.16,8 första 500 och samma fart första varvet. Över upploppet stack Ice Pack undan till en enkel seger och såg i princip helt okörd ut över mål på 1.15,8/2140 volt. Skönt att han fungerade bra, jag tror att han är bättre än vad han levererat hittills så det här var positivt. Stort grattis till ägargänget som kunde räkna in ett förstapris på 25 000 kronor.

Nästa start för stallet blir på onsdag på Bergsåker då Jackpot gör spännande årsdebut. Det kan kanske fattas lite i honom så här i första starten på länge, men Jackpot är förstås ändå intressant. Därefter startar Magnificent Tooma och Cleveland Broline hemma på Östersundstravet på torsdag.