På fredagslunchen åkte vi till Örnsköldsvik och Solängets travbana och kunde räkna in två sköna segrar till stallet.

Det började med treåriga debutanten Nagouchi (e Nuncio) som från fjärdespår i voltstart togs lugnt av Ove A Lindqvist som satt upp som kusk i debuten. Efter 500 meter var stoet framme utvändigt om ledaren och efter drygt ett varv övertog Nagouchi ledningen. Sedan var det spel mot ett mål och segern blev överlägsen. Det här är en häst som lovar mycket, men det finns att slipa på och starkt att vinna så enkelt som hon gjorde utan att vara som bäst. Förstapriset till ägarna Birgitta Jönsson & Henrik Berglund var 25 000 kr och segertiden blev 1.18,4 /2140 meter.

Dagens andra seger kom genom Cleveland Broline som tog årets sjätte seger när han segrade för Ove A Lindqvist. Han fick en jobbig resa utvändigt om ledaren i 15-fart första varvet när ledaren valde att försvara täten, men trots det var Cleveland starkast till slut och vann på 1.15,5/2140 meter. Han hade stått över en del sedan senaste starten och med det här loppet i kroppen borde han gå framåt en hel del till nästa start. Även här var förstapriset 25 000 kronor och stort grattis till ägarna Stall Florida Dreams.

Vi hade även med oss Airborne till Solänget, men tyvärr galopperade han bort sina chanser direkt i starten.

På 78 starter hittills i år har det blivit 21 tränarsegrar och drygt 1,2 miljoner kronor inkört. Nästa gång ni får se oss på banan blir på tisdag hemma på Östersundstravet då treårige Move Around ska debutera och No Limit Express ska ut och visa upp sig igen.

Kameran strejkade idag så här är en bild på Cleveland Broline från en tidigare seger i år.